Certificadas como IBCLCs (International Board Certified Lactation Consultant)

🤱🏻Felicitem la dra. Lucía Pascual Estruch i Miriam Peiró Crespo, pediatra i infermera especialitzades en lactància materna del Departament de Salut de Gandia, respectivament, perque han obtés el títol de IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant). Aquest títol és una certificació a nivell internacional organitzada per EE.UU. la qual reconeix ambdues professionals a nivell internacional com a expertes en lactància materna. Enhorabona i gràcies pel vostre treball!

A banda de dedicar-se a aquest camp des de fa molts anys, Lucía i Miriam atenen la consulta exclusiva de lactància materna del Departament ubicada al consultori de Miramar des d’abril d’aquest any. Han atés més de 200 consultes de famílies que tenen dificultats especials en el procés de lactància amb resultats més que satisfactoris.

🔎 Més informació sobre la consulta de lactància materna: https://gandia.san.gva.es/web/guest/portada/-/journal_content/56/3761705/10016300/PLANTILLA_NOTICIAS_DETALLE

4 comentarios sobre “Certificadas como IBCLCs (International Board Certified Lactation Consultant)

  1. Enhorabuena a ambas! Grandes profesionales! Tratan a nuestros bebés con mucho amor, son super atentas. Brindan mucha tranquilidad a los padres respondiendo nuestras dudas y explicándonos paso a paso todo. Muchas gracias por su atención!

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s